Kui(p)er IJS

Yoghurt-honingijs met frambozen en walnoten. En de rest is bijzaak.

Wereldberoemd, legendarisch en vooral onwaarschijnlijk lekker! Ons Kui(p)erijs is bekroond tot lekkerste ijs van Europa en wij snappen wel waarom.

De basis van ons Kui(p)erijs is Jersey yoghurt, gemaakt van de melk van onze eigen Jersey koeien. Voeg daarbij de honing van imker Getkot uit Ootmarsum, de frambozen van buurman Twente Fruit en heerlijke knapperige walnoten toe en je hebt een onbetwiste winnaar. Heerlijk romig, vol van smaak en met liefde bereid. 

Peerkes IJS

Perenijs met vanille. Van de tofste peren!

Smaakvol en bijzonder. Ons Peerkes ijs is uniek in zijn soort en is fris en romig tegelijk. Heerlijk als toetje of gewoon zomaar. Er is altijd wel een reden voor ijs!

Voor ons Peerkes ijs gebruiken we de lekkerste peren van het ras Doyenne du Comice en komen van Vink Fruitboerderij. Samen met vanille ijs gemaakt van onze eigen Jersey melk hebben we een match made in heaven! We maken het liefst gebruik van lokale producten. Zo weten we precies wat er in ons ijs zit en beperken we onze ecologische voetafdruk.

Blauwe Beskes IJS

Blauwe bessen-yoghurtijs. Simply the bes.

De naam zegt het eigenlijk al: met ons Blauwe Beskes ijs zit je altijd goed! Heerlijk romig yoghurt ijs verrijkt met smaakvolle zoetzure blauwe bessen. What else?

Wist je dat blauwe bessen hartstikke gezond zijn en bomvol antioxidanten zitten? Nog een reden om ons Blauwe Beskes ijs te proeven dus! Ons yoghurt ijs wordt met liefde gemaakt met melk van onze eigen Jersey koeien. De blauwe bessen halen we bij Vink Fruitboerderij. Lokaal en vooral heel lekker!